Airless spuiten

Denkt u er aan om uw wanden en plafonds te laten sauzen? Of wilt u zelf aan de slag gaan met latex en sausrollers, maar ziet u er tegen op? Neem dan contact op met Schot stukadoor voor het airless spuiten van uw wanden en plafonds!
Wat is airless spuiten?
Airless spuiten is het onder hoge druk aanbrengen van verf, bijvoorbeeld latex. Door de hoge druk wordt de verf in miniscule deeltjes verneveld. Het spuitwerk kan aangebracht worden op gladde, gestukadoorde wanden en plafonds, maar ook spackwerk en sierpleisters kunnen gespoten worden. Het kan in elke gewenste kleur aangebracht worden, hoewel de keuze voor één kleurstelling goedkoper zal zijn in verband met droogtijd van de verf.
Schot stukadoor heeft ruime ervaring met het airless spuiten: daar kunt u uw voordeel mee doen!
Voordelen van airless spuiten
-          Er ontstaat geen structuur van een roller of kwast op de wanden en plafonds, en geen banen. Spuiten heeft dus een strakker en egaler eindresultaat als gevolg!
-          De snelheid van aanbrengen ligt hoger: spuiten is daardoor goedkoper dan sauswerk aangebracht met roller en/ of kwast.
-          Ook spackwerk en sierpleisters kunnen gespoten worden zonder noemenswaardig verlies van structuur.
Meer informatie?
Als u meer wilt weten over het laten spuiten van uw wanden/ plafonds, kunt u contact opnemen met Schot stukadoor voor het opvragen van een vrijblijvende prijsopgaaf. Via deze website, of via telefoonnummer 06-28564453

  • image
  • image
  • image

BTW nr: NL180635402B01
KvK nr: 24394449